Απολογισμός Athens Decoupage Festival 2017

To Athens Decoupage Festival τελείωσε με όμορφες αναμνήσεις για όλους όσους μας επισκέφθηκαν!

 

Το Athens Decoupage Festival πραγματοποιήθηκε στις 3 & 4 Μαρτίου 2018 στον πολυχώρο Αθηναΐς. Πλήθος επισκεπτών είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν υλικά και εργαλεία για decoupage, να συμμετέχουν σε σεμινάρια και να θαυμάσουν τα έργα που δημιουργήθηκαν από καλλιτέχνες που αγαπούν το decoupage.

 

Πάνω από 1000 επισκέπτες μας τίμησαν με την παρουσία τους τις δυο ημέρες λειτουργίας της εκδήλωσης, συμμετείχαν 8 καταστήματα με υλικά για decoupage & 10 καλλιτέχνες που τα εντυπωσιακά έργα τους κόσμησαν τους χώρους της gallery. Πραγματοποιήθηκαν 36 σεμινάρια χειροτεχνίας για αρχάριους και προχωρημένους και 10 παρουσιάσεις τεχνικών.

 

Να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια:

 

                    

 

Ευχαριστούμε πολύ και τους εισηγητές των σεμιναρίων, αναλυτικά τους:

 

Μαριάννα Παλάντζα & Δήμητρα Φυτσιλή από τη SKAG, Αγγελική Δημητρίου, Μαριάννα Κοντοέ από το Powertexacademy.gr, Αικατερίνη Κουκουλίτσα από τους Decoupage artists worldwide, Καλλιτεχνικό Σύλλογο Decomana, Λίτσα Τζίκα, Ελευθερία Τσουρλιδάκη, Αγάπη Φραγκιάδη από το Art & Hobby, Ηλία Κυριαζίδη & Αρετή Δαμίγου από το Hobbywood, Μάγια Ζαγκόρσκα από το Hobbyshow Decomagia, Μαρία Δαμανάκη από τη Δημιουργική Γωνιά και φυσικά την Αμάντα Μωραΐτη!

 

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας που στήριξαν την εκδήλωση, καθώς και τους ανθρώπους από τον πολυχώρο Αθηναΐς.

Χορηγοί επικοινωνίας:

 

                                              

 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα βρεις εδώ: Facebook photos

Το 1ο Athens Decoupage Festival είναι γεγονός!

Το 1ο festival αφιερωμένο στην τέχνη του decoupage & των μικτών τεχνικών! Αγαπάμε το decoupage και τα mixed media και όλες αυτές τις υπέροχες δημιουργίες που μπορεί να φτιάξει κανείς με φαντασία. Το decoupage είναι η τέχνη διακόσμησης ενός αντικειμένου με χαρτιά. Τα χαρτιά μπορεί να είναι από χαρτοπετσέτες μέχρι χρωματιστά χαρτιά διακόσμησης, σε συνδυασμό με όλα τα διακοσμητικά που μπορούν να εφαρμοστούν πάνω στο αντικείμενο, καταλήγοντας σε όμορφες δημιουργίες!

 

 

Το 1ο Athens Decoupage Festival δημιουργήθηκε με αγάπη για το decoupage και τις δημιουργίες που μπορεί κανείς να φτιάξει με λίγη φαντασία! Θα φιλοξενήσει στον πολυχώρο Αθηναΐς καταστήματα που θα πωλούν πρώτες ύλες για decoupage & mixed media, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και παρουσιάσεις για το decoupage και θα λειτουργήσει gallery έργων προς έμπνευση.

 

 

Πώς μπορείς να συμμετέχεις; 

Αν αγαπάς το decoupage, σε περιμένουμε να μας επισκεφθείς και να ενημερωθείς, να ψωνίσεις, να γνωριστείς με άλλους ανθρώπους που έχετε την ίδια αγάπη για το decoupage αλλά και να μάθεις από τα σεμινάρια μας!

Το εισιτήριο είναι ολοήμερο ή διήμερο και σου δίνει πρόσβαση στο χώρο (θα υπάρξει προπώληση αλλά θα μπορείς να το προμηθευτείς και στο ταμείο της εκδήλωσης).

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες αλλά και το πρόγραμμα των σεμιναρίων και των παρουσιάσεων από τους καλύτερους εισηγητές!

Και αν έχεις κατάστημα με υλικά για decoupage, στείλε μας email στο info@fairspro.gr ώστε να σου στείλουμε το ενημερωτικό υλικό μας!

 

Για να μην χάνεις στιγμή από τα νέα μας… ακολούθησε μας και στα social media:

 

Facebook, Instagram & Twitter