Απολογισμός Athens Decoupage Festival 2017

To Athens Decoupage Festival τελείωσε με όμορφες αναμνήσεις για όλους όσους μας επισκέφθηκαν!

 

Το Athens Decoupage Festival πραγματοποιήθηκε στις 3 & 4 Μαρτίου 2018 στον πολυχώρο Αθηναΐς. Πλήθος επισκεπτών είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν υλικά και εργαλεία για decoupage, να συμμετέχουν σε σεμινάρια και να θαυμάσουν τα έργα που δημιουργήθηκαν από καλλιτέχνες που αγαπούν το decoupage.

 

Πάνω από 1000 επισκέπτες μας τίμησαν με την παρουσία τους τις δυο ημέρες λειτουργίας της εκδήλωσης, συμμετείχαν 8 καταστήματα με υλικά για decoupage & 10 καλλιτέχνες που τα εντυπωσιακά έργα τους κόσμησαν τους χώρους της gallery. Πραγματοποιήθηκαν 36 σεμινάρια χειροτεχνίας για αρχάριους και προχωρημένους και 10 παρουσιάσεις τεχνικών.

 

Να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια:

 

                    

 

Ευχαριστούμε πολύ και τους εισηγητές των σεμιναρίων, αναλυτικά τους:

 

Μαριάννα Παλάντζα & Δήμητρα Φυτσιλή από τη SKAG, Αγγελική Δημητρίου, Μαριάννα Κοντοέ από το Powertexacademy.gr, Αικατερίνη Κουκουλίτσα από τους Decoupage artists worldwide, Καλλιτεχνικό Σύλλογο Decomana, Λίτσα Τζίκα, Ελευθερία Τσουρλιδάκη, Αγάπη Φραγκιάδη από το Art & Hobby, Ηλία Κυριαζίδη & Αρετή Δαμίγου από το Hobbywood, Μάγια Ζαγκόρσκα από το Hobbyshow Decomagia, Μαρία Δαμανάκη από τη Δημιουργική Γωνιά και φυσικά την Αμάντα Μωραΐτη!

 

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας που στήριξαν την εκδήλωση, καθώς και τους ανθρώπους από τον πολυχώρο Αθηναΐς.

Χορηγοί επικοινωνίας:

 

                                              

 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα βρεις εδώ: Facebook photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *